468x60

http://3.bp.blogspot.com/-DW9jklyUfz0/USar1PQ7eMI/AAAAAAAAAAs/hY06JnofrAA/s1600/logopenya.jpg

PRESENTACIO DE LA CANDIDATURA DE FERNANDO GÓMEZ COLOMER EN LA SEU DEL GRUP D´ACCIO



Per la present, la PENYA VALENCIANISTA GRUP D'ACCIO, te el plaer de convidar-li a la presentacio del grup “SEMPRE VALENCIA” que fara en calitat d'aspirant a la presidencia del Valencia C.F., En Fernando Gomez Colomer en la seu social del GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA (c/ Pintor Gisbert, 17 del Cap i Casal), el proxim divendres 22 de Febrer a les 20'30h.




“Despres d'haver format part durant 15 temporaes de la plantilla profesional del Valencia C.F. I de ser el futbolista en mes partits oficials disputats a lo llarc de l'historia de nostre benvolgut equip. Desige alcançar la presidencia del Club per a imprimir-li un nou estil de gestio i, aixina, solucionar els greus problemes plantejats en l'actualitat.

M'agradaria contar en la seua presencia com a valencianista, penyiste, soci i accioniste, o simplement com aficionat preocupat per l'actualitat valencianista, per a que puga coneixer en major fondaria les nostres idees fonamentals i quin seria el programa que aplicaria SEMPRE VALENCIA en cas d'arribar a presidir el nostre Club. Al mateix temps que m'agradaria coneixer les seues opinions i escoltar les seues sugerencies.

Reba una afectuosa salutacio”.                          


FERNANDO GOMEZ COLOMER

(Soci i accioniste del Valencia C.F.)




En la confiança de que este acte sera del seu interes com a valencianista de cor que es, esperem poder contar en la seua assistencia. Reba de bestreta un fort abraç.




En Valencia, Cap i Casal, a 11 de Febrer de 2013.



La junta directiva




0 comentarios:

Publicar un comentario